Wie zijn wij

Een stukje achtergrondinformatie

Contra-expertise.info is onderdeel van Schadeoplossing Nederland B.V. Een van de grootste expertisebureaus van Nederland. Contra-expertise.info heeft een sterke focus op gedupeerden die al het een en ander gehoord hebben over contra-expertise, en specifiek daarnaar op zoek zijn. Deze website helpt mensen verder, die te maken hebben met onder andere brandschade en waterschade.

Letselschades of schades aan voertuigen worden niet door ons behandeld. Wij zijn overtuigd van het spreekwoord “Schoenmaker blijf bij je leest”, waardoor wij gespecialiseerd willen blijven in opstal- en inboedelschades. Daarmee maken we een bewuste keuze om de kwaliteit van onze contra-expertise op dit gebied hoog te houden.

De contra-experts van contra-expertise.info beschikken over jarenlange ervaring met brand- en waterschades. Maar wellicht heeft u er ook behoefte aan om van andere klanten te horen hoe zij onze dienstverlening ervaren. De komende tijd zullen wij daarom nieuwe ervaringen van klanten op deze website plaatsen.

Heeft u te maken met een inboedel- of opstalschade en loopt het niet soepel tussen u en uw verzekeraar? Wacht dan niet langer en neem zo snel mogelijk contact met ons op.

Deel deze pagina

Schakel vandaag nog uw eigen contra-expert in

Online – 24/7 beschikbaar

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
  • 088 – 888 5080