Goedenacht,

Waterschade op de muren, vloeren of plafonds?

Optimaliseer uw vergoeding met Contra-expertise.

Home > Waterschade

Onafhankelijke contra-expertise bij waterschade

Zodat u de vergoeding ontvangt voor álle waterschade

Waterschade in huis gaat vaak verder dan de oppervlakkige schade. Het water sijpelt overal doorheen en brengt onderliggend nog meer schade aan. Denk bijvoorbeeld aan een vloer met waterschade. De bovenste vloer heeft schade opgelopen, maar vergeet de ondervloer niet. En wat dacht u van de kruipruimte? Door al dat vocht kunnen er ongemerkt ongezonde schimmels ontstaan.

Bij waterschade is het een heel goed idee om gebruik te maken van onze contra-expertise. U betaalt hier niets voor. Wel weet u na onze contra-expertise of de schadevergoeding die uw verzekeraar u aanbiedt, klopt. Of dat deze schadevergoeding flink afwijkt van de werkelijke vergoeding die u zou moeten ontvangen.

Twijfelt u over het schaderapport van uw verzekeraar en bent u op zoek naar een partij die uw waterschade correct kan vaststellen? Wij zijn voor u dé contra-expert bij waterschade. Schakel ons direct in! U hoeft bij ons nooit onnodig lang te wachten; wij reageren snel.

Schakel vandaag nog uw eigen contra-expert in

Online – 24/7 beschikbaar

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
 • 088 – 888 5080

 • Onafhankelijke schade-expert

 • Voor schade in uw woning

 • Geen kosten voor onze diensten

 • Gemakkelijk en snel inschakelen

Uw waterschade wordt met onze contra-expertise zorgvuldig en grondig behandeld

Na een waterschade willen wij u met behulp van onze contra-expertise de rust en het vertrouwen geven dat uw schadeafhandeling correct verloopt. Ook kunnen wij, indien gewenst, het volledige herstel van uw waterschade coördineren.

Ontvang de hulp waar u recht op heeft en meld uw waterschade bij ons!
 • 088 – 888 5080

Meer schadevergoeding

95% van de ingediende schade

Wist u dat onze klanten in veruit de meeste gevallen meer vergoeding krijgen aangeboden voor hun waterschade dan de vergoeding die hun verzekeraar in eerste instantie aanbood? Dat komt doordat onze contra-expert voor hun rechten opkomt. Als u onze contra-expertise niet inschakelt, maakt u mogelijk geen volledig gebruik van al uw rechten.

De volledige aandacht

Geen verrassingen achteraf

Wij letten graag goed op, en dat is te merken bij de vaststelling van uw waterschade. Om uw waterschade zo volledig mogelijk vast te stellen, zetten wij ons maximaal in. Dit kan werkelijk het verschil maken tussen een schadeherstel waarvoor u voldoende financiële middelen heeft en een schadeherstel waarvoor u al uw spaargeld moet aanspreken. Wij maken ons sterk voor u, zodat u niet met dit laatste scenario wordt geconfronteerd.

U betaalt niets voor ons

Gedekt door uw verzekeraar

Niet geheel onbelangrijk, want u heeft al schade en u wilt niet nog meer onkosten waarvoor u zelf moet opdraaien. Wij kunnen u hierover direct geruststellen, want uw verzekeraar is wettelijk verplicht om onze kosten te vergoeden. Hierdoor staat u als consument sterker tegenover uw verzekeringsmaatschappij. Helaas maken velen (nog) geen gebruik van dit kosteloze recht.

 • Schade-expert inschakelen bij brand- en waterschade

  ARTIKEL

  Heeft u te maken met een schade waar u wel wat extra hulp bij kunt gebruiken? Dan kunnen wij u verder helpen. We zeggen ‘extra’ hulp omdat u in de eerste instantie al geholpen hoort te zijn door uw verzekeraar.

 • Waterschade aan het laminaat

  ARTIKEL

  Waterschade aan uw laminaat of houten vloer zorgt voor opgebolde planken, kapotte naden en onherstelbare vlekken. U heeft bij uw verzekeraar de schade gemeld, maar daaruit is gebleken dat de schade slechts zeer beperkt vergoed wordt. Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wat kost contra-expertise voor verzekerden?

  ARTIKEL

  Het is verstandig om bij schades in huis ook een onafhankelijke contra-expert in te schakelen, maar wat kost contra-expertise? De korte versie van het antwoord? Contra-expertise is voor u als verzekerde kosteloos. In dit artikel gaan we er wat dieper op in.