Goedenacht,

Omgevallen bomen of andere stormschade?

Wij helpen u met Contra-expertise.

Home > Stormschade

Contra-expertise bij stormschade

Een betere vergoeding voor uw schade

Zomer, winter, lente of herfst. Een flinke storm kan in Nederland in elk seizoen wel plaatsvinden, met allerlei schade als gevolg. We zien veel omgevallen bomen op huizen, lekkages, omgewaaide schuttingen en kapotte ramen. Allemaal vormen van stormschade, die gemeld moet worden bij de verzekeraar.

Helaas werkt een verzekeraar na storm erg traag. Dat komt omdat er in korte tijd heel veel meldingen worden gedaan. Iedereen in een door storm getroffen regio heeft immers last van stormschade. Verzekeraars bieden na stormschade niet altijd de juiste vergoedingen aan. Dit kan allerlei redenen hebben, maar wij zoeken graag voor u uit wat wél de juiste vergoeding voor uw stormschade zou moeten zijn. Dit doen we kosteloos.

Heeft u te maken met stormschade? Neem dan een contact met ons op en wij helpen u graag verder om meer duidelijkheid te krijgen omtrent uw schade. We gaan proberen uw vergoeding te maximaliseren en voeren daarvoor een nieuwe schadevaststelling uit. Zo ontvangt u de vergoeding waar u echt recht op heeft.

Schakel vandaag nog uw eigen contra-expert in

Online – 24/7 beschikbaar

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
 • 088 – 888 5080

 • Onafhankelijke schade-expert

 • Voor schade in uw woning

 • Geen kosten voor onze diensten

 • Gemakkelijk en snel inschakelen

Omgewaaide boom of lekkages door de storm? Wij helpen u met de juiste vergoeding.

De juiste vergoeding bij stormschade – daar gaat het over. U bent verzekerd en wilt uw schade zoveel mogelijk vergoed krijgen. Op die manier kunt u de schade (laten) herstellen, zonder dat u uw eigen financiële middelen stevig moet aanspreken. Ons bureau voor contra-expertise neemt alle bijkomende administratieve rompslomp graag van u over. Dat doen we kosteloos.

Ontvang de hulp waar u recht op heeft en meld uw brandschade bij ons!
 • 088 – 888 5080

Een betere vergoeding

Met contra-expertise bij stormschade

Het verschil tussen de vergoeding die u zou ontvangen zonder hulp van onze contra-expertise en mét onze hulp, is enorm. Dat komt doordat wij verder kijken dan onze neus lang is. We slaan niets over, bouwen een dossier op en we weten precies welke wegen we moeten bewandelen om uw stormschade succesvol voor u te claimen. Daardoor ontvangt meer dan 95% van onze klanten een betere vergoeding voor hun stormschade.

Opstal en inboedelschade

Onze specialisatie

Wij zijn gespecialiseerd in opstal- en inboedelschade. Een storm brengt meestal opstalschade met zich mee, maar soms (bijvoorbeeld door lekkage) ook inboedelschade. Alle schade die de storm buitenshuis en binnenshuis heeft aangericht, pakken wij voor u op en nemen wij mee in de schadeclaim. Wij zijn ervan overtuigd dat we scherp blijven door gespecialiseerd te zijn. Daarom behandelen wij bijvoorbeeld bewust géén voertuig- en letselschade.

Kosteloze expertise

Uw verzekeraar betaalt

Eigenlijk heeft u al betaald voor onze diensten door de maandelijkse premie van uw verzekering. Uw verzekering betaalt namelijk voor onze contra-expertise. Dit is zo geregeld door onze overheid, zodat mensen zoals u – met stormschade – er niet alleen voor hoeven te staan. Het is jammer dat velen geen gebruik maken van hun recht op contra-expertise na stormschade, omdat zij dit simpelweg niet weten. Dat is ook niet zo raar, want verzekeraars zullen hier natuurlijk niet graag reclame voor maken.

 • Schade-expert inschakelen bij brand- en waterschade

  ARTIKEL

  Heeft u te maken met een schade waar u wel wat extra hulp bij kunt gebruiken? Dan kunnen wij u verder helpen. We zeggen ‘extra’ hulp omdat u in de eerste instantie al geholpen hoort te zijn door uw verzekeraar.

 • Waterschade aan het laminaat

  ARTIKEL

  Waterschade aan uw laminaat of houten vloer zorgt voor opgebolde planken, kapotte naden en onherstelbare vlekken. U heeft bij uw verzekeraar de schade gemeld, maar daaruit is gebleken dat de schade slechts zeer beperkt vergoed wordt. Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wat kost contra-expertise voor verzekerden?

  ARTIKEL

  Het is verstandig om bij schades in huis ook een onafhankelijke contra-expert in te schakelen, maar wat kost contra-expertise? De korte versie van het antwoord? Contra-expertise is voor u als verzekerde kosteloos. In dit artikel gaan we er wat dieper op in.