Goedenacht,

Heeft u een woning vol met brandschade?

Verhoog uw vergoeding met Contra-expertise.

Home > Brandschade

Contra-expertise bij brandschade

Wij helpen u om een correcte vergoeding te ontvangen voor uw brandschade

Wij weten als geen ander hoe het is om te maken te krijgen met brandschade. Daardoor weten we ook dat contra-expertise bij brandschade een zeer welkome aanvulling is. Vooral als uw verzekeraar én onze contra-expert al direct na de brand zijn ingeschakeld. Zo werken we met alle neuzen dezelfde richting op en kunnen wij ervoor zorgen dat u de juiste vergoeding ontvangt.

Contra-expertise bij brandschade is ook mogelijk nadat uw verzekeraar het schaderapport klaar heeft en een vergoeding aan u heeft voorgesteld. Onze contra-expert stelt de brandschade dan opnieuw vast. Met deze schadevaststelling in de hand gaan we met uw verzekeraar in gesprek, zodat u de vergoeding ontvangt die past bij uw brandschade.

Heeft u te maken met brandschade en lijkt het tussen u en de verzekeraar, om wat voor reden dan ook, niet tot een goede schadeafhandeling te komen? Schakel dan onze contra-expertise in. Wij nemen uw brandschade in behandeling en zorgen voor een goede afloop. Tussentijds houden wij u op de hoogte van het verloop en wij ontzorgen u met betrekking tot alle administratieve rompslomp. Tot slot kunnen wij – indien gewenst – het herstel van de complete brandschade coördineren. Bel ons vandaag nog om direct met een van onze medewerkers te spreken.

Schakel vandaag nog uw eigen contra-expert in

Online – 24/7 beschikbaar

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
 • 088 – 888 5080

 • Onafhankelijke schade-expert

 • Voor schade in uw woning

 • Geen kosten voor onze diensten

 • Gemakkelijk en snel inschakelen

Laat de stress en zorgen door brandschade los. Onze contra-experts ontzorgen u graag.

Wij zorgen voor de juiste vergoeding voor uw brandschade, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Wij nemen de complete administratieve rompslomp over en kunnen, indien gewenst, ook de volledige coördinatie van het herstel regelen. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt bij vragen en opmerkingen over uw brandschade. Dat is wel zo handig!

Ontvang de hulp waar u recht op heeft en meld uw brandschade bij ons!
 • 088 – 888 5080

Een optimale vergoeding

Past beter bij uw brandschade

Vaak zien we dat particulieren en bedrijven in eerste instantie niet de vergoeding ontvangen die bij hun brandschade past. Gelukkig merken steeds meer mensen dit op, waarna zij besluiten om contra-expertise in te schakelen. Ons eerste doel is het optimaliseren van de vergoeding voor brandschade. Dit doen wij door de schade zelf (nogmaals) vast te stellen.

Wij kijken graag even mee

Geen schade gaat aan ons voorbij

Schadevaststelling is alleen goed mogelijk als de brandschade nog volop aanwezig is. Zodra er wordt geruimd en hersteld, wordt het een lastig verhaal. Wij kunnen dus alleen in de eerste fase van de schadeclaim alle brandschade goed vaststellen. Dit zorgt ervoor dat de vergoeding klopt en dat er achteraf geen verassingen zijn. Is uw verzekeraar langs geweest en wil deze de schade zo snel mogelijk laten opruimen? Vraag in dat geval eerst aan onze contra-expert om de brandschade te beoordelen, voordat u uw verzekeraar toestemming geeft!

U betaalt niets extra

Gedekt door uw verzekeraar

Een belangrijk detail is misschien wel dat u niets betaalt voor onze contra-expertise bij brandschade. De Nederlandse regering heeft namelijk wettelijk vastgelegd dat alle verzekeraars verplicht zijn om de kosten voor contra-expertise te vergoeden. U ontvangt achteraf dus geen rekening van ons of uw verzekeraar voor het inschakelen van contra-expertise. Dat is een fijn idee. Schakel ons daarom vandaag nog in!

 • Schade-expert inschakelen bij brand- en waterschade

  ARTIKEL

  Heeft u te maken met een schade waar u wel wat extra hulp bij kunt gebruiken? Dan kunnen wij u verder helpen. We zeggen ‘extra’ hulp omdat u in de eerste instantie al geholpen hoort te zijn door uw verzekeraar.

 • Waterschade aan het laminaat

  ARTIKEL

  Waterschade aan uw laminaat of houten vloer zorgt voor opgebolde planken, kapotte naden en onherstelbare vlekken. U heeft bij uw verzekeraar de schade gemeld, maar daaruit is gebleken dat de schade slechts zeer beperkt vergoed wordt. Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wat kost contra-expertise voor verzekerden?

  ARTIKEL

  Het is verstandig om bij schades in huis ook een onafhankelijke contra-expert in te schakelen, maar wat kost contra-expertise? De korte versie van het antwoord? Contra-expertise is voor u als verzekerde kosteloos. In dit artikel gaan we er wat dieper op in.