Goedemorgen,

Gestolen spullen en andere inbraakschade?

Laat ons u helpen met Contra-expertise.

Home > Inbraakschade

Contra-expertise bij inbraakschade

Voor alle braaksporen en gestolen spullen

U komt terug na een heerlijk dagje uit of een dag werken, maar nadat u de eerste stap over de drempel heeft gezet, ziet u het al: inbrekers hebben uw hele huis overhoop gehaald. Het gevoel dat iemand aan al uw spullen heeft gezeten geeft een heel naar, onveilig gevoel. Dat heeft tijd nodig om te herstellen. U kunt dit proces onder andere versnellen door nieuwe beveiligingsmaatregelen te nemen.

Er is daarnaast ook schade aangebracht en er zijn spullen gestolen. Nadat u de verzekeraar heeft ingeschakeld, zal deze u vragen om aankoopbewijzen van spullen. Ook kan het zo zijn dat uw verzekeraar in twijfel trekt of er wel braakschade is. Een heel vervelende situatie, waar u hulp bij nodig heeft. Onze contra-experts helpen u in zo’n situatie graag verder. Wij kennen uw rechten en plichten na een inbraak en weten de wegen te bewandelen om een schadeclaim succesvol te laten verlopen.

Wacht niet langer en laat u bijstaan door onze contra-expertise. Bel ons, of meld uw schade vandaag nog via ons online formulier.

Schakel vandaag nog uw eigen contra-expert in

Online – 24/7 beschikbaar

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
 • 088 – 888 5080

 • Onafhankelijke schade-expert

 • Voor schade in uw woning

 • Geen kosten voor onze diensten

 • Gemakkelijk en snel inschakelen

Ontvang de hulp waar u recht op heeft en meld uw inbraak vandaag nog!
 • 088 – 888 5080

Laat u door ons bijstaan in tijden van onzekerheid

In tijden van onzekerheid wilt u niet alles ook nog eens moeten regelen. Laat het regelwerk met uw verzekeraar daarom gerust aan ons over.

Een betere vergoeding

Door contra-expertise

Een kassabon moeten laten zien of schade die niet als inbraakspoor wordt erkend. Dit soort berichten van gedupeerde verzekerden klinken ons allemaal niet vreemd in de oren. Onze contra-expertise biedt in dergelijke situaties uitkomst. Wij weten precies hoe te handelen, waardoor uw recht op vergoeding aanzienlijk toeneemt. Ook beïnvloedt onze contra-expertise de hoogte van de vergoeding in positieve zin. Bovendien voorkomt u hiermee financiële verrassingen achteraf.

Korte lijntjes

Direct uw eigen expert aan de lijn

Wij begrijpen dat u graag op de hoogte wilt blijven van de voortgang van uw schadeafhandeling. Daarom zorgen we ervoor dat u altijd up-to-date blijft met betrekking tot de status van uw claim. Wij vinden het belangrijk dat u betrokken blijft. U kunt daarom in de meeste situaties direct contact opnemen met uw contra-expert. Hij kan u rechtstreeks op de hoogte brengen van nieuwe ontwikkelingen inzake uw claim. Bij ons krijgt u direct uw eigen expert aan de lijn in plaats van een willekeurige callcentermedewerker.

Geen kosten voor u

Gedekt door uw verzekeraar

U betaalt niets voor onze contra-expertise, omdat de kosten hiervan al standaard verwerkt zijn in uw verzekeringspremie. Uw verzekeraar betaalt de kosten voor onze contra-expertise, omdat verzekeraars hier wettelijk toe verplicht zijn. De overheid heeft dit zo geregeld, om ervoor te zorgen dat u er als consument niet alleen voor staat tegenover uw verzekeraar. Helaas maken nog veel te weinig mensen hier gebruik van. Verzekeraars maken hier natuurlijk géén reclame voor…

 • Schade-expert inschakelen bij brand- en waterschade

  ARTIKEL

  Heeft u te maken met een schade waar u wel wat extra hulp bij kunt gebruiken? Dan kunnen wij u verder helpen. We zeggen ‘extra’ hulp omdat u in de eerste instantie al geholpen hoort te zijn door uw verzekeraar.

 • Waterschade aan het laminaat

  ARTIKEL

  Waterschade aan uw laminaat of houten vloer zorgt voor opgebolde planken, kapotte naden en onherstelbare vlekken. U heeft bij uw verzekeraar de schade gemeld, maar daaruit is gebleken dat de schade slechts zeer beperkt vergoed wordt. Hoe kunnen wij u helpen?

 • Wat kost contra-expertise voor verzekerden?

  ARTIKEL

  Het is verstandig om bij schades in huis ook een onafhankelijke contra-expert in te schakelen, maar wat kost contra-expertise? De korte versie van het antwoord? Contra-expertise is voor u als verzekerde kosteloos. In dit artikel gaan we er wat dieper op in.