Waterschade aan het laminaat

Wij helpen u verder wanneer uw verzekeraar dat niet meer doet

Waterschade aan uw laminaat of houten vloer zorgt voor opgebolde planken, kapotte naden en onherstelbare vlekken. U heeft bij uw verzekeraar de schade gemeld, maar daaruit is gebleken dat de schade slechts zeer beperkt vergoed wordt. Een al te bekend verhaal waar onze contra-experts wel raad mee weten. Uw verzekeraar is namelijk niet écht bereid om u veel verder te helpen, mits u een eigen onafhankelijke expert inschakelt die u kan bijstaan met de juiste kennis van de polisvoorwaarden. Wij zijn die expert die u graag verder wil helpen en het beste van dit alles? We werken kosteloos voor u als verzekerde!

Waterschade aan het laminaat

Uw verzekeraar zegt: "Alléén die planken"

Als uw laminaat nog volop verkrijgbaar is en er wordt aangegeven dat ‘alléén die planken kunnen worden vergoed’, dan kan dat in sommige gevallen inderdaad voldoende zijn. Maar wat als de vloer niet meer leverbaar is, of wanneer er sprake is van een geoliede vloer? Dan is dat vaak niet mogelijk in verband met kleurverschil. Ook wordt vaak de ondervloer vergeten, evenals een controle van de kruipruimte. Door de langdurige blootstelling aan vocht kunnen daar schimmels zijn ontstaan. Het zou dus goed mogelijk kunnen zijn dat er ook nog herstelkosten zitten aan het verwijderen daarvan. Wij helpen u er graag verder mee.

De vergoeding van uw vloer, welke verzekering?

Welke verzekering moet u aanspreken voor de vergoeding van uw vloer? Wanneer de vloer is vastgelijmd, zoals een pvc-vloer, zult u de opstalverzekering moeten aanspreken. Is de vloer zwevend gelegd, zoals een laminaatvloer, dan kunt u de inboedelverzekering aanspreken.

Contra-expertise bij waterschade aan het laminaat

We hebben u verteld dat onze contra-expertise kosteloos is voor verzekerden. U heeft namelijk wettelijk recht op onze hulp. Helaas weten veel mensen niets van dit recht af, waardoor zij een (behoorlijke) schadevergoeding mislopen. Een consequentie daarvan is dat zij meestal hun eigen (spaar)geld moeten aanspreken, met soms alle nare gevolgen van dien.

Maakt u gebruik van onze contra-expertise bij waterschade aan het laminaat? Dan ontvangt u in veruit de meeste gevallen een hogere vergoeding voor de schade en dient de verzekeraar onze kosten te vergoeden. Wij declareren onze kosten bij uw verzekeraar. Daarom sturen wij u dus nooit een rekening.

Lijkt de aangeboden vergoeding wel juist?

Doet uw verzekeraar u een goed voorstel om de vloer te (laten) herstellen? Klinkt het schadebedrag u goed in de oren? Onderzoek dan eerst of u daadwerkelijk goed met dat bedrag uit de voeten kunt. Prijzen voor vloeren zijn, net als alles, gestegen. Ook moet de vloer nog gelegd worden en ook dát brengt kosten met zich mee. Of gaat u de vloer zelf leggen? Dit zijn slechts een aantal punten waar u rekening mee kunt houden. U kunt ook aan onze contra-expert vragen of de vergoeding in de juiste verhouding staat tot uw schade.

Schakel onze contra-expert in

Wilt u zeker weten dat het voor wat betreft de schadeclaim goed geregeld is? Schakel dan onze contra-expert in. Een grote meerderheid van onze klanten ontvangt – na het inschakelen van een contra-expert – een flink hogere vergoeding voor de waterschade aan hun laminaat.

Wacht dus niet te lang en bel met het telefoonnummer aan de rechterkant van deze pagina (op mobiel onderaan). Of vul het online formulier in. In dat geval proberen wij binnen 1 werkdag te reageren op uw melding.

Deel dit artikel

Schakel vandaag nog uw eigen contra-expert in

Online – 24/7 beschikbaar

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
  • 088 – 888 5080