Schade-expert inschakelen bij brand- en waterschade

voor onafhankelijke hulp bij schade

Heeft u te maken met een schade waar u wel wat extra hulp bij kunt gebruiken? Dan kunnen wij u verder helpen. We zeggen ‘extra’ hulp, omdat u in de eerste instantie al geholpen hoort te zijn door uw verzekeraar. Zij hebben vaak al een schade-expert ingeschakeld om uw schade vast te stellen, maar soms is dat niet genoeg. Bijvoorbeeld omdat u zich niet gehoord voelt. Wat u in zo’n situatie nodig heeft, is een onafhankelijke schade-expert – ook wel contra-expert genoemd.

Schade-expert inschakelen bij brand- en waterschade

Het belang van onze onafhankelijke schade-expert

We leggen hier de nadruk op een onafhankelijke schade-expert. Dit is belangrijk, omdat we van mening zijn dat we alleen met onze onafhankelijkheid een schade juist en eerlijk kunnen beoordelen. Als wij bij een verzekeraar in loondienst zouden zijn, zouden wij naar onze mening niet echt onafhankelijk kunnen zijn tijdens het beoordelen van uw schade. Immers, wiens brood men eet, diens woord men spreekt. Een spreekwoord dat hier heel goed van toepassing is.

We werken dus niet in loondienst van de verzekeraar en dat maakt ons ook onafhankelijk. Hoe worden onze diensten dan betaald? Wij declareren onze kosten bij de verzekeraar. Dit geeft een heel andere verstandhouding tussen ons en de verzekeraar. Wij kunnen daardoor veel beter voor úw belangen opkomen.

Schade-expert inschakelen

Het inschakelen van onze schade-expert gebeurt niet door uw verzekeraar. U zult dit zelf moeten doen door uw schade bij ons te melden. U heeft geen toestemming nodig van uw verzekeraar omdat u wettelijk gezien recht heeft op kosteloze contra-expertise, de werkelijke naam van onze schade-expertise.

Bezoek en evaluatie door de schade-expert

Als u onze schade-expert inschakelt, komt hij bij u langs om de brandschade of waterschade vast te stellen. Onze schade-experts zijn beschikbaar voor alle verzekerden in heel Nederland. Na het vaststellen van de schade zal hij in gesprek gaan met de schade-expert van uw verzekeraar. Beide bevindingen worden naast elkaar gelegd en daaruit komt een vergoeding die beter bij uw schade past. Soms is die schadevergoeding vele malen hoger dan de vergoeding die de verzekeraar in eerste instantie voorstelde. Dat komt doordat wij vaak grondiger naar de schade kijken en de niet-zichtbare gevolgschade ook meenemen. In geval van een waterschade aan het laminaat, houden wij bijvoorbeeld ook rekening met de vervanging van de ondervloer en het verwijderen van eventuele schimmelvorming in de kruipruimte. Anders gezegd: wij kijken graag verder dan onze neus lang is.

Steun van begin tot eind

Onze schade-expert is doorgaans in staat om een hogere schadevergoeding voor u te regelen. Daarnaast is het ook goed om te weten dat onze schade-expert uw enige aanspreekpunt kan zijn. Wij kunnen namelijk alles regelen met uw verzekeraar, zodat u daar verder geen omkijken meer naar heeft. Zo kunt u de gewone draad van uw leven weer oppakken.

En het herstel van de schade? Dat kunnen wij ook coördineren. U hoeft dus niet het gesprek aan met allerlei aannemers om uw schade te laten herstellen. Contra-expertise.info heeft een betrouwbaar netwerk van professionals die voor u de brand- of waterschade weer volledig kunnen herstellen. Wij kunnen deze werkzaamheden coördineren, waardoor u zich daar ook geen zorgen over hoeft te maken.

De voordelen van onze schade-expert

Er zijn dus genoeg belangrijke voordelen om onze schade-expert in de arm te nemen:

  • Een hogere schadevergoeding
  • Aandacht voor álle schade
  • U betaalt niets voor onze schade-expertise
  • U ontvangt hulp van begin tot eind
  • U kunt de draad zo snel mogelijk weer oppakken
  • Slechts 1 aanspreekpunt voor uw schade
  • Onze schade-expert kan het herstel voor u coördineren
  • Beschikbaar in heel Nederland

Wat doen wij niet?

Omdat wij de kwaliteit van onze schade-expertise hoog willen houden, ligt onze focus bewust op brand-, inbraak- en waterschade. Stormschade valt hier ook onder. Schades die wij niet behandelen zijn voertuigschades en aansprakelijkheidsschades.

Schakel ons vandaag nog in

Heeft u hulp nodig bij de afhandeling van uw schade omdat het niet lekker loopt tussen u en uw verzekeraar? Onze schade-expert staat voor u klaar om uw belangen voorop te stellen en zich in te zetten voor het volledige herstel van uw schade. Meld uw schade vandaag nog.

Deel dit artikel

Schakel vandaag nog uw eigen contra-expert in

Online – 24/7 beschikbaar

Gaat het om een aansprakelijkheidskwestie? *
  • 088 – 888 5080